19:00

Dalby GIF

Referat: AIF Barrikaden - Dalby GIF

Jag var inte där på denna match heller så jag får åter förlita mig på information från främst en sagesman - meni gengäld en synnerligen pålitlig, analytisk och objektiv sådan:).

Dalby gjorde mål redan efter en minut. Vi kvitterade genom Ali på nick på en hörna av Shershah. De gick sedan upp till 3-1 innan vi först reducerade till 3-2 genom Pontus på ett inlägg från Rabia. Också denna gång handlade det om ett nickmål. Vi hann också med att kvittera till 3-3 innan paus. Den här gången var det Pontus som stod för en assist till skottet av Samuel.

Precis i början av andra halvlek gjorde sedan såväl Shershah som Rabia sin andra poäng för dagen när Shershah slog ett inlägg mot Rabia som han förvaltade på bästa sätt.

Dalby hade sedan väldigt mycket boll men utan att skapa nästan någonting. Med tanke på hur allting sett ut hittills i år så förvånade det inte att det också denna gång stannade vid nästan i och med att Dalby kvitterade i den sista minuten.